Кокът – най-обичаната прическа в женското царство!

18Feb
Кокът – най-обичаната прическа в женското царство!
Безпорно една от най – желаните прически на жените са коковете. Те изразяват стил и класа и придават изтънченост и нежност на цялостната визия на жената. Дамите избират кок, както за спициални случаи, така и за ежедневието.

Стилист Анатоли Велев пояснява, че когато имаме нужда от кок е хубаво да знаем, че те се делят на различни категории според поводът и времето, за които трябва да бъде направена прическата.

Ежедневни кокове – те са подходящи за бизнес дамите и публичните личности, които искат да поддържат изискан стил и работата им е свързана с доста делови срещи.

Дневни кокове – те са междинни и често са избирани за някои от следните поводи: интервю в телевизия, важна бизнес среща, явяване на конкурс или даване на пресконференция

Вечерни кокове – те се използват за по-официялни случаи, като например – гала вечеря, коктейл, празнуване на годишнина, абитуриентски бал или сватба.

Сватбени кокове – такъв кок ще се използва вероятно веднъж в  живота и той трябва да бъде, тип вечерен и да се съобрази изцяло с облеклото и аксесоарите на булката.