С какво сме уникални?

„Анатоли Велев“ не е обикновен фризьорски салон. Прекрачвайки прага му и оставяйки се във вещите ръце на топ коафьора и неговия екип, вие освен че ще получите изключително ценна консултация за най-подходящата за вас прическа, ще се сдобиете и с безценни знания – как да я поддържате сами в домашни условия! И още, вашата прическа ще бъде оформена по начин, по който ще запази отличната си форма и линия дори месеци след подстригването, а самите вие ще се научите да я подържахте сами, с помощта на изключително елементарни движения у дома!

Тези три фактора:
  • избор на уникална прическа, базирана на индивидуалния външен вид 
  • дълготрайното запазване на формата й дори месеци след подстригването 
  • и умението да се подържа тя от самия клиент в домашни условия 
правят фризьорски салон „Анатоли Велев“  идеалното място за всички, които ценят себе си, времето си и истинското качество в живота, независимо от това с какво се занимават.
 

Фризьорски салон „Анатоли Велев“ е синоним на качество, индивидуален подход и креативност!


 За стилист Анатоли Велев:

Стилист Велев притежава уменията на истински майстор. Той започва професионалния си път през 2002 г, при стилист Капанов, след което продължава развитието си при стилист Васил Атанасов.

Голямата му сила идва след завършване на обучения при някои от съвременните емблеми на фризьорското изкуство – Летисия Гинеу (Париж), Жан-Марк Жобер (Париж), както и ателиета при Alexandre de Paris, Vidal Sasoon, TONI & GAY. Там той  извайва уменията си и се научава да прави клиентите си по-красиви, фокусирайки се върху тяхната уникалност, която умело подчертава чрез избора на най-подходящата прическа.

 Обичам да променям жените – това е моят най-голям талант. Обичам да експериментирам. Правя така, че клиентите истински да се харесат!
Анатоли Велев

 За екипа:

Всички коафьори от екипа на стилист Анатоли Велев са лично обучени от него от самото начало на професионалната си кариера и под вещото му ръководство се превръщат в безкомпромисни професионалисти.

Това е и главната причина качеството на предлаганите във фризьорски салон „Анатоли Велев“ услуги да е напълно безкомпромисно.